Logo
Logo

Werkzaamheden

Aanstaande maandag zal aannemer Roelofs de kruising van de Wolweg met het Verlaat opbreken en afzetten met bouwhekken. Gevolg is dat er geen doorgaand verkeer meer mogelijk is.

De route Valleistraat/Verlaat is enkele weken doodlopend, evenals de Wolweg. Dit wordt aangegeven met borden. Voetgangers kunnen achter de bouwhekken langs richting de bedrijven en het koopcentrum. Fietsers worden verzocht af te stappen en langs de bouwhekken te lopen. Rollators en kinderwagens kunnen wel van deze stroken gebruik maken.
De aannemer heeft minstens twee weken nodig om de werkzaamheden op deze kruising uit te voeren. De weg gaat uiterlijk 17 november weer open voor het verkeer. Daarna wordt er nog een aantal weken gewerkt aan de voetpaden van het Verlaat, dit betreft beide zijden van de rijbaan.
De inrit naar Lantor blijft bereikbaar tot vrijdagmiddag 14 november 12.00 uur. Daarna wordt deze opgebroken en voorzien van nieuwe bestrating. Het streven is om de inrit van Lantor zaterdagavond 15 november gereed te hebben. Kijk hier voor een plaatje: afsluiting Wolweg-Verlaat

Schrijf een reactie

Reactie (verplicht)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Naam (verplicht)
Email (verplicht)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.