Locaties

Routebeschrijvingen

Onder het pand is er ruime parkeergelegenheid in de Arie van Hensbergen parkeergarage (betaald parkeren). 

Centrum Veenendaal

GGZ Veenendaal is gevestigd op drie locaties. Onze hoofdlocatie is op Verlaat 20 H, aan de rand van het Kees Stipplein. We zijn te vinden in het gebouw naast apotheek De Zwaai en de parkeergarage ingang aan het Verlaat.

In het pand op het Verlaat vindt u ons op de derde etage. Op de begane grond vindt u het Centrum voor Jeugd en Gezin De Twyn. Op de tweede etage zijn Buurtzorg, de praktijkondersteuner van huisarts Bosman en Verloskundigen Veenendaal te vinden.

De derde etage is gelukkig te bereiken met de lift. Vanuit de parkeergarage is dit de enige optie. 

Veenendaal Oost

De vestiging is te vinden op Kleijerstraat 2, in een klein gebouwtje achter het woonhuis. Er bordje van GGZ Veenendaal en u kunt er gewoon naar binnen gaan.

Let op: Google Maps geeft de plek niet correct weer. Kijk op het kaartje.

 

Route per auto

– vanuit het centrum van Veenendaal (het Raadhuis) rijdt u richting Rondweg Oost
– bij de eerste rotonde (Schrijverspark) gaat u rechtdoor
– bij de volgende 2 stoplichten gaat u rechtdoor
– ook bij de volgende rotonde, op de Rondweg Oost, gaat u rechtdoor
– u volgt de weg met een bocht naar links
– u neemt de eerste afslag rechts, over het bruggetje
– achter het eerste huis rechts vindt de ingang van onze praktijk

 

Route per fiets

U fietst via het fietspad achter de flats van het Zuiderkruis, door de nieuwbouw wijk en dan onder de Rondweg Oost door. U volgt het fietspad tot over het bruggetje. Dan gaat u naar rechts. U volgt het fietspad en gaat de eerste weg links. De praktijk ligt achter het huis op de hoek (waar normaal zich de schuur of garage bevindt). De ingang staat daar aangegeven.

De andere route met de fiets loopt langs de Groene Velden, langs de Vaart (Gelders Benedeneind), onder de Rondweg Oost door via een tunneltje en dan naar links de wijk in. U komt dan bij het Informatie centrum uit, volgt de weg lang het watertje (Van Essenlaan) en gaat dan de brug over naar rechts.

 

Route per openbaar vervoer
Buurtbus 580 (Veenendaal Centrum naar Station Veenendaal De Klomp) – halte Van Essenlaan, Infocentrum – 5 minuten lopen

Voor mensen uit Ede is deze locatie prima te bereiken vanaf de A12 (afslag Veenendaal/Rhenen), volg de Rondweg Oost en ga bij de eerste rotonde links. Vanuit Rhenen volgt u de Cuneraweg en de Rondweg Oost.

 

 

 

Gezondheidscentrum Appelvink: Appelvink 1

In dit gezondheidscentrum in Veenendaal West hebben we twee kamers, die zich boven de huisartsen bevinden. U kunt via de trap of de lift naar boven. In het centrum zijn bijvoorbeeld ook fysiotherapie Holtslag en de huisartsenpraktijk West te vinden. Het centrum bevindt zich achter winkelcentrum West en achter de Westerkerk.