Logo
Logo

Nieuwe publicatie Wessel van Beek

Er is een boek verschenen met een interessante benadering van zelfmoord en de behandeling daarvan. Onder leiding van de Amerikaanse deskundige dr. James Hirsch, van de East Tennessee State University schreef een aantal mensen mee aan dit boek, waaronder Wessel van Beek van GGZ Veenendaal. Lees hier meer over dit (Engelstalige) boek.

Goede feestdagen

GGZ Veenendaal is telefonisch beperkt beschikbaar, maar er zijn behandelaren en secretariaat om u ten dienste te zijn. Bij zaken die kunnen wachten neemt u het beste in de eerste week van 2019 contact op. Als het niet kan wachten, maar ook niet dringend is en uw behandelaar is afwezig, kunt u via het secretariaat […]

Nieuwe niet-wachten pagina

We hebben een nieuwe pagina gemaakt waar enkele tips en handvatten staan opgeschreven voor de periode waarin u moet wachten. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Gratis trainingen Omgaan met Suïcidaliteit

Mede in verband met de wereld suïcide preventie dag van 10 september aanstaande, hebben we besloten twee gratis trainingen te geven aan scholen, instellingen, bedrijven of organisaties, over het omgaan met zelfmoordgedachten of -neigingen. Het gaat dan over volwassenen en ouderen, maar ook over kinderen. Deze training duurt 3 uur en is bedoeld voor sleutelfiguren, […]

Cliëntenraad # welkom

Voor alle (ouders/verzorgers van) cliënten; Wij zijn er voor u! Daarom houden we een inloopmoment op woensdagochtend 6 juni tussen 09.30-10.30 uur voor koffie, kennismaking en ideeën. Denkt u samen met ons mee over de kwaliteit van de zorg van GGZ- Veenendaal?”

Privacyregels

We zijn net als veel andere diensten druk doende te voldoen aan de nieuw geldende privacy regels. Kijk op deze pagina voor meer informatie (klik).