Hoe kunnen we helpen?

Aanmelding

< Alle onderwerpen

U kunt zich zelf bij ons aanmelden via de website of door ons te bellen. Er staat een formulier op de website (klik) en als u die heeft ingevuld bellen of mailen we u om een eerste afspraak te maken. Voordat de behandeling begint maken we een dossier voor u aan (elektronisch) waarin de basisgegevens staan vermeld.
Gedurende de behandeling wordt dit aangevuld met andere informatie. U krijgt van ons ook via het patiënten portaal informatie over hoe we werken binnen GGZ Veenendaal (Algemene informatie), over de Cliëntenraad en een stuk over eHealth. Indien gewenst kunnen we u deze informatie ook op papier verstrekken.

Gedurende de inschrijving worden u ook vragen gesteld die misschien niet meteen te plaatsen zijn. Zoals uw woonsituatie en opleidingsniveau (bij kinderen en jongeren: de opleiding van de ouders). Dit wordt door de overheid gevraagd in het kader van de zogenaamde ROM metingen. Klik hier voor meer informatie daar over.

Wanneer er tussentijdse wijzigingen zijn, zoals uw woonadres of telefoonnummer, verzoeken wij u die aan ons door te geven. U kunt zich aanmelden via een andere pagina op deze website: Pagina aanmelding

Het is goed te melden dat niet iedereen die aangemeld wordt in behandeling kan worden genomen. Lees hier meer.
Meestal duurt het even voordat we u kunnen gaan zien voor intake. De afwegingen tijdens de intake kunt u hier lezen (klik).

U kunt echter al wel vast aan de slag. Kijk op onze wachtlijst pagina.

Inhoudsopgave