Hoe kunnen we helpen?

Verwijsbrief

< Alle onderwerpen

Procedure

Om u zelf bij ons aan te kunnen melden heeft u een verwijsbrief nodig. Een verwijsbrief kan geschreven worden door de huisarts (of de praktijkondersteuner GGZ, de huisarts ondertekent dan), of bij kinderen en jongeren door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Heeft u een dergelijke verwijsbrief dan kunt u het webformulier invullen of het bestand afdrukken en invullen. U kunt het vervolgens aan ons versturen of langs brengen. Mail uw privacy gevoelige informatie niet.

Eisen verwijsbrief

Ons format, zoals u boven kunt vinden, voldoet aan de eisen van de zorgverzekeraars. Huisartsen hebben soms hun eigen brief, waarin niet altijd staat wat verplicht is. We stemmen het dan af met de huisarts, maar kunnen u nog niet in behandeling nemen. De kosten zijn dan namelijk nog niet gedekt en wij lopen het risico geen vergoeding te krijgen.

Zorgdomein

We zijn jammergenoeg nog niet aangesloten op het systeem van snelle verwijzingen, Zorgdomein. Huisartsen kunnen dan met een paar keer klikken de benodigde gegevens aan ons versturen. Op korte termijn wordt ons dossier klaargemaakt om hiermee te kunnen werken en we zullen hier dan op aangesloten worden.

Inhoudsopgave