Logo

Veelgebruikte vragenlijsten

U bent hier:
< Terug

Vragenlijsten

We gebruiken binnen GGZ Veenendaal soms vragenlijsten. Dat kan zijn om uit te zoeken of het klopt wat we denken over wat er aan de hand is. Maar soms is het ook ondersteunend in het verder onderzoeken wie iemand is en wat de aard en ernst van de problematiek is (zie ook Onderzoek, klik). Via onderstaande knop opent zich een bestand waarop u kunt zien welke lijsten we vaker gebruiken, voor welk soort vraag.

vragenlijsten volwassenen