Logo
Logo

Waar zijn we te vinden?

Vanaf 1 februari 2014 is GGZ Veenendaal gevestigd op onderstaande locaties. Onze hoofdlocatie is gevestigd op Verlaat 20 H, aan de rand van het Kees Stipplein. We zijn te vinden in het gebouw naast apotheek De Zwaai en de parkeergarage ingang aan het Verlaat. Deze locatie is links op het kaartje te vinden.

In het pand op het Verlaat vindt u ons op de derde etage. Op de begane grond vindt u het Centrum voor Jeugd en Gezin De Twyn. Op de tweede etage zijn Buurtzorg, de praktijkondersteuner van huisarts Bosman en Verloskundigen Veenendaal te vinden.

De derde etage is gelukkig te bereiken met de lift. Onder het pand is er ruimte parkeergelegenheid in de Arie van Hensbergen parkeergarage (betaald parkeren).

Veenendaal Oost

Kijk op de kaart hierboven aan de rechterkant voor de locatie Veenendaal Oost. Zoom in en uit via de plus en min knopjes.

De vestiging is te vinden op Kleijerstraat 2, in een klein gebouwtje achter het woonhuis.

Route per auto

- vanuit het centrum van Veenendaal (het Raadhuis) rijdt u richting Rondweg Oost
- bij de eerste rotonde (Schrijverspark) gaat u rechtdoor
- bij de volgende 2 stoplichten gaat u rechtdoor
- ook bij de volgende rotonde, op de Rondweg Oost, gaat u rechtdoor
- u volgt de weg met een bocht naar links
- u neemt de eerste afslag rechts, over het bruggetje
- achter het eerste huis rechts vindt de ingang van onze praktijk

Route per fiets

U fietst via het fietspad achter de flats van het Zuiderkruis, door de nieuwbouw wijk en dan onder de Rondweg Oost door. U volgt het fietspad tot over het bruggetje. Dan gaat u naar rechts. U volgt het fietspad en gaat de eerste weg links. De praktijk ligt achter het huis op de hoek (waar normaal zich de schuur of garage bevindt). De ingang staat daar aangegeven.

De andere route met de fiets loopt langs de Groene Velden, langs de Vaart (Gelders Benedeneind), onder de Rondweg Oost door via een tunneltje en dan naar links de wijk in. U komt dan bij het Informatie centrum uit, volgt de weg lang het watertje (Van Essenlaan) en gaat dan de brug over naar rechts.

Route per openbaar vervoer
Buurtbus 580 (Veenendaal Centrum naar Station Veenendaal De Klomp) - halte Van Essenlaan, Infocentrum - 5 minuten lopen

Voor mensen uit Ede is deze locatie prima te bereiken vanaf de A12 (afslag Veenendaal/Rhenen), volg de Rondweg Oost en ga bij de eerste rotonde links. Vanuit Rhenen volgt u de Cuneraweg en de Rondweg Oost.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download