Logo
Logo

Nieuwe niet-wachten pagina

We hebben een nieuwe pagina gemaakt waar enkele tips en handvatten staan opgeschreven voor de periode waarin u moet wachten. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Gratis trainingen Omgaan met Suïcidaliteit

Mede in verband met de wereld suïcide preventie dag van 10 september aanstaande, hebben we besloten twee gratis trainingen te geven aan scholen, instellingen, bedrijven of organisaties, over het omgaan met zelfmoordgedachten of -neigingen. Het gaat dan over volwassenen en ouderen, maar ook over kinderen. Deze training duurt 3 uur en is bedoeld voor sleutelfiguren, […]

Cliëntenraad # welkom

Voor alle (ouders/verzorgers van) cliënten; Wij zijn er voor u! Daarom houden we een inloopmoment op woensdagochtend 6 juni tussen 09.30-10.30 uur voor koffie, kennismaking en ideeën. Denkt u samen met ons mee over de kwaliteit van de zorg van GGZ- Veenendaal?”

Privacyregels

We zijn net als veel andere diensten druk doende te voldoen aan de nieuw geldende privacy regels. Kijk op deze pagina voor meer informatie (klik).

OpenGGZ.nl

Een herstart voor ons eerdere streven: http://www.openggz.nl/ . Waarmee we bestanden en informatie willen delen in de GGZ.

Nieuw informatie centrum online

We hebben onze uitleg uit onze eerdere zorgpaden overgezet naar een volgens ons handig overzicht van de belangrijke aspecten rondom behandeling binnen GGZ Veenendaal. Kijk hier voor onze link naar ons online informatie centrum.  

Inloop Cliëntenraad

Cliëntenraad # welkom Voor alle (ouders/verzorgers van) cliënten; Wij zijn er voor u! Daarom houden we een inloopmoment op woensdagochtend 11 april tussen 09.30-10.30 uur voor koffie, kennismaking en ideeën. Denkt u samen met ons mee over de kwaliteit van de zorg van GGZ- Veenendaal?”

Nieuwe collega: Jan Baars

Ons team is versterk met klinisch psycholoog/psychotherapeut drs. Jan Baars. Jan is een expert op het gebied van gezins- en relatietherapie en zal zich vooral vanuit dat perspectief bezighouden met de betrokkenheid van ouders en opvoeders. Hij heeft diverse boeken geschreven en heeft daarna ruime ervaring als manager en teamleider. Naast behandeling en begeleiding van […]